– Yemek Saati kaliteyi “ödün verilmemiş hijyen garantisinin, üstün lezzet standardı ile bir araya gelmesi” olarak tanımlamaktadır.
– Yemek üretimi için kalite;
– Yasa ve mevzuatlar çerçevesinde belirlenmemiş şartlara uygun çalışma ortamı ve ekipman
– Gıda güvenliğini eksiksiz ve kusursuz biçimde sağlayan üretim prosedürleri
– Konusunda uzman , deneyimli ve düzenli olarak eğitilen personel
– Gerekli üretim belge ve sertifikalarına sahip, süreli denetlenen hammadde tedarikçileri
– İhtiyaca cevap verebilecek nicelikte ve nitelikte lojistik altyapısı ile sağlanır.
– Kaliteyi müşterileri için bir hak olarak gören Yemek Saati, onlara en iyiyi, “koşulsuz” olarak vermek için çalışır. Bunu yaparken tüm paydaşlarına karşı sorumluluklarını eksiksiz yerine getirir, etik değerlerden kesinlikle sapmaz.